Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]кадър 7/8 твУдълбочаването на канала море-езеро във Варна се

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твУдълбочаването на канала море-езеро във Варна се
Коментари Харесай

Спас Спасов: Плажът и пътят в Росенец са “семки и бонбонки” в сравнение с пристанището на Доган във Варна

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Удълбочаването на канала море-езеро във Варна се прави напълно в интерес на пристанището на Доган в Топлоелектрическа централа – Варна. Това сподели журналистът от „ Дневник ” и „ Капитал ” Спас Спасов по 7/8 тв. По негови думи, нарушаванията с плажа и пътя в Росенец са “семки и бонбонки ” спрямо пристанището на Доган във Варна.

Цената на интервенцията е 350 млн. лв., които бяха отпуснати от държавното управление. Удълбочаването по принцип се прави от време на време, за него се приказва от години, само че се случи доста бързо, когато Доган реши да развива пристанището на Топлоелектрическа централа – Варна, изясни Спасов.

Журналистът изясни, че сега дълбачките удълбочават само водния път до това пристанище. Той съобщи, че към него ще се пренасочат товари, които до момента са дошли на държавните кейова на Варна-Изток, които в този момент са атракционна зона с лунапарк. Така страната ще насочи доходи от 50 млн. лв. годишно към пристанището на Ахмед Доган.

„ Бягаме от тази дума, само че това може да се назова единствено с тази дума – кражба ”, разяснява Спасов. Той добави, че тинята от удълбочаването сега се изхвърля още веднъж в езерото, което значи, че скоро евентуално ще би трябвало да се провиснал нови 350 млн. за същата интервенция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР